The moment your skin changed.
Forever.

 

Dokter Robert van Ronova Aesthetics weet hoe belangrijk het uiterlijk voor mensen is.

Zelfvertrouwen en een jeugdige uitstraling worden mede bepaald door het uiterlijk. Maar naarmate men ouder wordt beïnvloeden talrijke omstandigheden de natuurlijke dermale collageenstructuur: leeftijd, vermoeidheid, roken, genetische factoren, stress, ziekten, traumata, chirurgie, de natuurlijke mimiek van het gelaat, de zwaartekracht, het verdwijnen van vet in het gezicht en zelfs glimlachen. Met als gevolg: rimpels!

Tijdens een consult bij dokter Robert worden uw wensen en verwachtingen besproken. Op basis van dit kennismakingsgesprek wordt er een ‘custom-care plan’ opgesteld. Uw huidtype, gezichtsvorm, leeftijd en medische achtergrond vormen samen de basis van dit behandelplan. Dokter Robert staat bekend om zijn zorgvuldige veilige manier van werken, natuurlijke resultaten en transparante en open voorlichting.

Dokter Robert hecht grote waarde aan rust en comfort met betrekking tot uw behandeling. Zijn manier van werken en het voldoende tijd nemen voor een behandeling maken dit mogelijk. Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg staat hij voor u klaar.

Dokter Robert is gespecialiseerd in het werken met injectables als Botox® en fillers (Vistabel en Juvéderm, beiden van Allergan).

Voor o.a. de behandeling van rimpels, het verfraaien van een irregulaire huid, de liquid facelift of een lipvergroting bent u bij dokter Robert van Ronova Aesthetics in ervaren en professionele handen.

Maak gerust eens een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult of neem contact op indien u nog aanvullende vragen heeft.