The moment your skin changed.
Forever.Dermalogica´s Skin Treatments worden aangepast aan jouw persoonlijke huidbehoefte,  die bepaald wordt aan de hand van een FaceMapping® huidanalyse. Hierdoor ben je altijd zeker van een behandeling op maat.

Een Skin Treatment bevat o.a. een dubbele reiniging, FaceMapping®, exfoliatie, extracties, een masker, toner en een dagelijkse verzorging.

De laatste stap van een Dermalogia Skin Treatment is de Skin Bar.
Alle bevindingen zullen aan onze Skin Bar besproken worden en je krijgt handig advies hoe je thuis met je dagelijkse verzorging van je huid om moet gaan.

 


Dermalogica gelooft dat het kennen van je huid de eerste stap is naar huidverbetering. Daarom maken wij gebruik van ons unieke concept Face Mapping®.

Wat is Face Mapping®?
Een Face Mapping® is een grondige huidanalyse waarbij de gezichtshuid wordt ingedeeld in zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica. Wij voeren deze huidanalyse kosteloos uit en je bent altijd welkom voor vrijblijvend advies. Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies bij een FaceMapping.

Hoe vaak zou je een Face Mapping® moeten ondergaan?
Wij raden aan om je gezichtshuid minimaal ieder seizoen te laten analyseren. Weersomstandigheden veranderen, en daarmee ook jouw huidconditie- en behoefte! Daardoor kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om in de zomer producten met een vollere structuur te vervangen voor lichtgewicht producten. Ook kan het gedurende bepaalde periodes van het jaar bijvoorbeeld nodig zijn om met grotere regelmaat een boosteren/of masker te gebruiken om de huid voldoende hydratatie te bieden. 


Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van hand apparatuur. 

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.

De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt hand apparatuur ingezet. 


Try before you buy!

Aan de Skin Bar® kun je plaatsnemen om kennis te maken met de producten van Dermalogica. Dit geeft je de 
mogelijkheid om te ervaren welke producten er zijn en hoe deze ruiken en voelen.
Een groot voordeel hiervan is dat je gelijk kunt ervaren wat de producten voor jouw huid betekenen. Ook kun je jezelf gelijk een minibehandeling geven.